Om matkassar

Det har visat sig vara en superpopulär tjänst att beställa matkassar hem och branschen har blomstrat de senaste åren. Middagsfrid var den första att börja sälja matkassar och kort därefter dök det upp ett stort antal leverantörer som erbjuder samma tjänst. Då jag själv är vegetarian har jag bara recenserat vegetariska matkassar men det finns många andra platser där du kan jämföra matkassar som levererar hem till dörren. Nedan följer lite allmän fakta som kan vara kul att läsa.

Grundläggande fakta om matkassar

Det finns många olika matkasseföretag och de erbjuder dessutom många olika kassar och tjänster. Den vanligaste är att köpa en matkasse för 5 dagar till 4 personer. Det varierar dock och finns många fler möjligheter.

Den största delen av företagen som tillhandahåller matkassar håller en hög klass på sina råvaror, vilket gör att personer på matkassediet ofta mår bättre, äter mer varierat och har mer tid i vardagen.

Här på vegkasse.nu recenserar vi endast de vegetariska matkassarna men det finns många andra sajter som fokuserar på hela matkasseutbudet.